Canon DR-G1100

Scanners bestel je bij DePrinterexpert!

Canon
Canon DR-G1100
Canon DR-G1100

Canon DR-G1100, highspeed productiescanner

Werk je in de juridische dienstverlening of in de zorgsector dan heb je vaak te maken met veel scanwerk. De Canon DR-G1100 kan je daar uitstekend bij helpen! Deze A3-scanner is snel en van hoge kwaliteit.

De DR-G1100 scant moeiteloos gemengde documenten met een snelheid van 100 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit. Met een automatische documentinvoer van 500 vel, scan je grote batches in één keer. Deze scanner gaat je veel tijdswinst opleveren!

Verbeterde documentverwerking

Met de zeer snelle DR-G1100-productiescanner scan je efficient. De geavanceerde documentverwerkingsfuncties zorgen ervoor je zelfs een mix van documenten kunt invoeren. Door het vlakke papierinvoerpad wordt er vloeiender gescand en beschadigingen worden voorkomen. Dit is vooral handig voor dun papier. De drie papierinvoermodi geven de mogelijkheid voor het betrouwbaar verwerken van verschillende documentsoorten. Daarnaast is de DR-G1100 voorzien van nietjesdetectiesensoren. Hiermee voorkom je beschadiging van documenten. De ultrasone detectiesensor voor dubbele invoer waarschuwt gebruikers in het geval van dubbele invoer.

Scanner voor het zwaardere werk

De Canon DR-G1100 scanner is zowel compact als robuust. Hij kan de zware dagelijkse workflow van moderne bedrijven makkelijk aan, 25.000 scans per dag is geen enkel probleem. Kortom, de ideale oplossing voor bedrijven die veel scannen.

 

Verwerking van kwalitatief hoogwaardige beelden

Deze scanner levert uitstekende resultaten en biedt veel intelligente beeldverwerkingsfuncties. Met de geavanceerde scheefstandcorrectie zorgt de scanner er niet alleen voor dat scheve documenten worden gedetecteerd en gecorrigeerd, maar wordt er ook een tweede controle uitgevoerd op scheve tekst op de gescande afbeeldingen. In de foliomodus kun je media tot het formaat A1 scannen. Met de MultiStream-functie zorg je voor een dubbele uitvoer, zoals zwart-wit voor OCR-toepassingen en kleur voor archivering. De functie voor het benadrukken van tekens (Character Emphasis) verbetert de leesbaarheid voor betere OCR-herkenning.

Plus- en minpunten

  • Scant 100 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit.
  • Automatische documenteninvoer voor 500 vel.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp met invoer aan de voorzijde en U-vormige papierbaan.
  • Gebruik de functie job registration om tot 99 vooraf geregistreerde scantaken op te slaan.
  • Het is een scanner,  je kunt er dus niet mee printen.
Canon DR G1100
Canon DR G1100

Specificaties van de Canon DR-G1100

Functie Scannen van documenten
Scansnelheid 100 pagina's per minuut
Scansensor CMOS CIS-sensor 3-lijns
Automatische documenteninvoer 500 vel
Optische resolutie 600 dpi
Lichtbron RGB Led
Scanzijde voor/ achter /dubbelzijdig
Interface High Speed USB 2.0
Energieverbruik scannen94.4W of minder / slaapstand 1.7 W of minder / uitgeschakeld 0.3 W of minder
Afmetingen papieropvang geopend: 480mm x 723mm x390mm
Gewicht 22.8kg

Offerte aanvragen voor de snelle Canon DR-G1100 productiescanner

Vul onderstaand formulier in of bel DePrinterexpert (055) 540 1004.

Wat vinden onze klanten van DePrinterexpert?

by Ria van Wee on DePrinterexpert

Snelle service en goed advies!

by Ayu Niken on DePrinterexpert

Bedankt voor de snelle service en levering door DePrinterexpert. Jullie hebben bij ons super snel de printers en goede service geleverd. De monteur is ook vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Compliment voor jullie teamwerk.

by Thijs Staffhorst on DePrinterexpert

Zeer net en vlot geholpen, na vergelijk met andere leverancier bleek N&N Partners veel transparanter en vooral veel minder arrogant. Snelle levering en prima advies!

by D. Kranenburg on DePrinterexpert

Binnen twee dagen hadden we een nieuwe printer die helemaal voldoet aan onze wensen. Een prima service en afhandeling.

by Herman Hilhorst on DePrinterexpert

Al een tijd op zoek naar een multifunctional A4/A3. Ik kwam uiteindelijk terecht bij DePrinterexpert die mij goed geadviseerd hebben. Vorige week is hij geïnstalleerd en "het ding" werk als de brandweer. Wat een fijn apparaat. Ik denk dat wij hiermee weer jaren vooruit kunnen. Uitgebreid en duidelijke uitleg gehad tijdens de installatie, heel fijn.