Digitale handtekening – ValidSign

De Printerexpert biedt met ValidSign een betrouwbare en veilige manier om digitale documenten te ondertekenen. Met ValidSign is het namelijk mogelijk om op een laagdrempelige manier een digitale handtekening te zetten onder contracten en andere documenten, zonder afbreuk te doen aan de rechtsgeldigheid.

Eenvoudig, snel en betrouwbaar digitaal ondertekenen

ValidSign maakt het mogelijk om documenten snel, eenvoudig en rechtsgeldig van een digitale handtekening te voorzien. Op deze manier is contracten ondertekenen geen tijdrovende klus meer, maar een snel en gemakkelijk klusje dat vrijwel geen tijd kost.

Snelheid

Waar het papieren ondertekenproces weken kan duren, is het digitale ondertekenproces een kwestie van minuten. Voor het digitaal ondertekenen van documenten hoef je niets anders te doen dan het snelle stappenplan te volgen. Zodra je het document van een digitale handtekening hebt voorzien, heeft de klant het ondertekende contract direct in zijn mailbox. De klant kan het document zelf eveneens gemakkelijk digitaal ondertekenen. Dat verhoogt de klanttevredenheid. Met ValidSign bespaar je dus kostbare tijd. Doordat de implementatie van ValidSign snel is bespaar je aanzienlijk op de kosten.

Eenvoud

Het ondertekenproces van ValidSign kenmerkt zich door eenvoud en gemak. Zo is het mogelijk om contracten op ieder device van een digitale handtekening voorzien. Met de Office connector hoeft zelfs niet op ValidSign te worden ingelogd. Voor validatie is bovendien geen extra software nodig. Hiervoor voldoet de standaard software die op iedere computer aanwezig is. De Office plug-in van ValidSign verhoogt het gemak van het ondertekenen van Microsoft documenten.

Hoe werkt Valid Sign?

Een juridisch geldige digitale handtekening

Doordat de elektronische handtekening van ValidSign voldoet aan de hoogstaande pki-standaarden, is deze juridisch gelijk aan een handtekening op papier. Zo kan de handtekening als rechtsgeldig bewijs van de overeenkomst dienen. Ook bij geschillen biedt een handtekening via ValidSign voldoende bewijslast, zodat je nooit voor problemen komt te staan. Dat is een prettig idee als je vaak te maken hebt met contracten ondertekenen.

Digitale-handtekening-validsign

Voordelen van digitaal ondertekenen met ValidSign

  • Gemak voor je klanten: contracten ondertekenen kan voortaan plaats- en device onafhankelijk. Ideaal voor in deze tijd.
  • Veiligheid is gegarandeerd: Het two factor authentication systeem van ValidSign garandeert dat belangrijke gegevens veilig en beschermd zijn.
  • Milieuvriendelijk: doordat op papier ondertekenen niet meer nodig is, is een aanzienlijke papierbesparing mogelijk. Kies voor een uitbreiding van je digitale workflow!
  • Vereenvoudig je administratie: processen worden geoptimaliseerd doordat bestaande gegevens worden hergebruikt en niet steeds opnieuw hoeven te worden ingevoerd. Daarnaast koppel je met bedrijfssoftware naar keuze.

Koppelen met je bedrijfssoftware

Met de Office connector van ValidSign is het mogelijk om Office documenten rechtstreeks uit te sturen zonder in te hoeven loggen op ValidSign. De Office connector koppelt het getekende document automatisch aan de juiste relatie en het desbetreffende dossier. Dit is onder andere mogelijk met:

  • UNIT4
  • AFAS
  • Google for Business
  • SharePoint
  • Office365
  • Dropbox

DePrinterexpert beheert onder andere de printers voor:

Kies ook voor het gemak van de digitale handtekening

Vraag gratis adviesgesprek of demo aan

Vul onderstaand formulier in en we nemen zsm contact met je op. Of bel 055-5401004, mailen mag ook info@deprinterexpert.nl.

Klanten over DePrinterexpert

by Ayu Niken on DePrinterexpert

Bedankt voor de snelle service en levering door DePrinterexpert. Jullie hebben bij ons super snel de printers en goede service geleverd. De monteur is ook vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Compliment voor jullie teamwerk.

by Ria van Wee on DePrinterexpert

Snelle service en goed advies!

by Thijs Staffhorst on DePrinterexpert

Zeer net en vlot geholpen, na vergelijk met andere leverancier bleek N&N Partners veel transparanter en vooral veel minder arrogant. Snelle levering en prima advies!