Fleetmanager DePrinterexpert

Fleetmanager is de online tool die jouw volledige printerpark beheert.

Fleetmanager is onze online software oplossing waarmee je jouw volledige printerpark beheert. Krijg inzicht in alle printers, het verbruik, het aantal storingen en nog veel meer. Via de online portal kan je 24/7 inloggen in je eigen omgeving.

De software zorgt ervoor dat je automatisch nieuwe toners ontvangt, zodra je huidige bijna leeg zijn. Of krijg pro-actieve benadering van ons, zodra één van de printers in storing staat. Draai rapportages uit met verschillende afdrukgegevens zodat je snel inzichtelijk krijgt hoeveel er geprint wordt in jouw organisatie.

Fleetmanager werkt op ieder gangbaar merk zoals HP, Brother, Canon, Lexmark, KYOCERA, Samsung en andere merken.

KYOCERA Fleet Services, zo werkt het.

Lagere servicekosten en tevreden medewerkers

Met deze online service, voor het op afstand onderhouden van jouw printerpark, kan DePrinterexpert vanaf locatie:

✅ De status monitoren van jouw bedrijfsprinters

✅ Snel en makkelijk problemen vaststellen

✅ Belangrijke onderhoudstaken uit voeren

Door deze manier van onderhoud houden we de servicekosten laag. Doordat we snel kunnen reageren en mogelijk ook storingen op afstand kunnen oplossen zijn onze klanten geholpen!

Online portal

Via de online portal, kun je overal 24/7 inloggen in jouw eigen fleetmanager omgeving.

Alle bekende merken

Fleetmanager ondersteunt alle bekende merken en printers zoals HP, Brother, Canon, Lexmark, Kyocera, Samsung en nog veel meer.

Inzicht in printgebruik

Draai eenvoudige rapporten uit, krijg inzicht in verschillende gegevens zoals aantal printers, aantal afdrukken in kleur en mono, en nog veel meer.

Gratis voor onze klanten

Klanten van dePrinterexpert krijgen onze fleetmanager gratis. Service, van dePrinterexpert.

Storingen pro actief gemeld

Storingen worden automatisch gemeld bij ons. Zo kunnen wij pro actief reageren op stilstaande machines in je printerpark.

Automatisch toner leveringen

Fleetmanager meet het toner niveau in je printers, is een toner bijna op? Het systeem bestelt automatisch een nieuwe zodat jij nooit zonder toner zit.

Aantal printers in beheer

Aantal toners verstuurd

Aantal storingen opgelost

Wat onze klanten zeggen over DePrinterexpert

by Thijs Staffhorst on DePrinterexpert

Zeer net en vlot geholpen, na vergelijk met andere leverancier bleek N&N Partners veel transparanter en vooral veel minder arrogant. Snelle levering en prima advies!

by D. Kranenburg on DePrinterexpert

Binnen twee dagen hadden we een nieuwe printer die helemaal voldoet aan onze wensen. Een prima service en afhandeling.

by Annelies on DePrinterexpert

Erg prettig contact gehad en er is goede service geleverd. van A tot Z zeer professioneel en kundig personeel. Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe printer!

by Herman Hilhorst on DePrinterexpert

Al een tijd op zoek naar een multifunctional A4/A3. Ik kwam uiteindelijk terecht bij DePrinterexpert die mij goed geadviseerd hebben. Vorige week is hij geïnstalleerd en "het ding" werk als de brandweer. Wat een fijn apparaat. Ik denk dat wij hiermee weer jaren vooruit kunnen. Uitgebreid en duidelijke uitleg gehad tijdens de installatie, heel fijn.

by Vera Fortuin on DePrinterexpert

Na eerst kennis te hebben gemaakt met de goede service van N&N door middel van het plegen van onderhoud aan onze printer (die bij een andere leverancier vandaan kwam) en het leveren van toners, hebben wij ons laten adviseren omtrent een nieuwe printer. Deze is na het geven van de opdracht binnen een week geleverd en geïnstalleerd met daarbij een duidelijke gebruiksinstructie.

De machine voldoet volledig aan onze wensen en is gebruiksvriendelijk. Het advies, het onderlinge contact, de snelle levering en de gebruiksinstructie, het plaatje klopt en geeft het gevoel dat wanneer er iets is met de machine, je ook bij N&N terecht kunt. Bijzonder servicegericht.

Ja graag, beheer mijn printerpark!

Vraag hier gratis Fleetmanager aan