Geef je mening over dePrinterexpert

We zijn benieuwd naar jouw mening over DePrinterexpert!

Onze klanten staan bij ons op de eerste plaats! We horen graag wat jouw mening is over ons bedrijf en onze service. Mocht je commentaar, aanbevelingen of suggesties hebben voor DePrinterexpert, laat het vooral weten.

Bedankt voor de moeite!

 

Klik op onderstaande button “Create you own review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DePrinterexpert
Average rating:  
 41 reviews
by Ria van Wee on DePrinterexpert

Snelle service en goed advies!

by Ayu Niken on DePrinterexpert

Bedankt voor de snelle service en levering door DePrinterexpert. Jullie hebben bij ons super snel de printers en goede service geleverd. De monteur is ook vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Compliment voor jullie teamwerk.

by Thijs Staffhorst on DePrinterexpert

Zeer net en vlot geholpen, na vergelijk met andere leverancier bleek N&N Partners veel transparanter en vooral veel minder arrogant. Snelle levering en prima advies!

by D. Kranenburg on DePrinterexpert

Binnen twee dagen hadden we een nieuwe printer die helemaal voldoet aan onze wensen. Een prima service en afhandeling.

by Herman Hilhorst on DePrinterexpert

Al een tijd op zoek naar een multifunctional A4/A3. Ik kwam uiteindelijk terecht bij DePrinterexpert die mij goed geadviseerd hebben. Vorige week is hij geïnstalleerd en "het ding" werk als de brandweer. Wat een fijn apparaat. Ik denk dat wij hiermee weer jaren vooruit kunnen. Uitgebreid en duidelijke uitleg gehad tijdens de installatie, heel fijn.

by Annelies on DePrinterexpert

Erg prettig contact gehad en er is goede service geleverd. van A tot Z zeer professioneel en kundig personeel. Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe printer!

by Vera Fortuin on DePrinterexpert

Na eerst kennis te hebben gemaakt met de goede service van N&N door middel van het plegen van onderhoud aan onze printer (die bij een andere leverancier vandaan kwam) en het leveren van toners, hebben wij ons laten adviseren omtrent een nieuwe printer. Deze is na het geven van de opdracht binnen een week geleverd en geïnstalleerd met daarbij een duidelijke gebruiksinstructie.

De machine voldoet volledig aan onze wensen en is gebruiksvriendelijk. Het advies, het onderlinge contact, de snelle levering en de gebruiksinstructie, het plaatje klopt en geeft het gevoel dat wanneer er iets is met de machine, je ook bij N&N terecht kunt. Bijzonder servicegericht.

by Rudolf Huisman on DePrinterexpert

Goed advies ontvangen over welke machine het best tot zijn recht komt bij ons, en een zeer snelle service! Wat ze zeggen maken ze dus ook waar. Top!

by S. Warren on DePrinterexpert

We zijn optimaal geadviseerd en geholpen met de aankoop van een HP A0 plotter/ scanner, idem de afhandeling na de plaatsing, we zijn zeer tevreden.

by R.Weerts on DePrinterexpert

Wij hebben dit bedrijf als bijzonder klantvriendelijk ervaren, waar vind je dat tegenwoordig nog.

by Kelly on DePrinterexpert

Wij waren toe aan een nieuwe en professionelere printer. Deze is snel en adequaat geleverd. De communicatie en service hebben wij als zeer prettig ervaren.

by J. Boom on DePrinterexpert

Snel geleverd tegen een goede prijs!

by Roelof on DePrinterexpert

Perfecte service, snel en betrouwbare levering!

by Michel Esselink on DePrinterexpert

Gewoon een bedrijf zoals een bedrijf moet zijn. Afspraak is afspraak, goede prijs/kwaliteit verhouding, goed product en........leuke mensen. Kortom: Top!

by Conny Versteeg on DePrinterexpert

Duidelijke en prettige communicatie. Nieuw geleverde printer bevalt uitstekend en doet wat er beloofd is.

by R. v.d. Weijer on DePrinterexpert

Prettig contact, goede prijs, snelle levering plus plaatsing en ook after sales contact om te zien of de services bevallen. Kortom, heel goede ervaring en zeker aan te raden!

by Jan-Willem van Weerdenburg on DePrinterexpert

Communicatie is zeer prettig en vlot. Problemen worden in overleg met de klant adequaat en snel opgelost. DePrinterexpert is een prettig en klantgericht bedrijf om zaken mee te doen.

by S Wilson on DePrinterexpert

Recentelijk een nieuwe printer geleverd. Allemaal prima gegaan.
Later nog gebeld voor een stukje nazorg.
Communicatie was prettig!

by Hendrie Kroes on DePrinterexpert

Alles perfect en snel geregeld. Mooie oplossing.

by Richard Groeneveld on DePrinterexpert

Korte lijnen, pro-actief, meedenken, dat stapje extra zetten én de juiste prijs. Geen reden om over te stappen naar een andere leverancier. DePrinterexpert is al jaren onze leverancier voor het printerpark.

by Frank Reinders on DePrinterexpert

"Allemaal super en vlot geregeld, overzichtelijk en duidelijk. Financieel helemaal blij met de oplossingen en offertes die ons zijn aangeboden."

by Maarten Bais on DePrinterexpert

"dePrinterexpert heeft een prettige uitstraling en levert een snelle afhandeling. Bovendien is er een goede klik met de vertegenwoordigers met korte lijnen."

by Alexander Bosgoed on DePrinterexpert

"Flexibel bedrijf, betrokken, snel, eerlijk, zeer betrouwbaar, prettig contact en zeer laagdrempelig. Al ruim 10 jaar lang leverancier en klant van dePrinterexpert."

by Rijno Boon on DePrinterexpert

"Door de korte lijnen en het persoonlijk contact is dePrinterexpert een klantgerichte organisatie waar wij graag mee samenwerken."

by Timo Verhoofstad on DePrinterexpert

"dePrinterexpert gaf ons een verrassend advies, door het prettige contact met de medewerkers helpen ze ons altijd op de juiste manier."

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»