Hoe kies je de juiste printer?

Moeite met het kiezen van de juiste printer? Niet als je weet waar je op moet letten. Met deze 5 tips van DePrinterexpert gaat dat lukken!

Hoe kies je de juiste printer?

Zwart-wit printen op een kleurenprinter is duurder dan op een monoprinter. Print je veel in zwart-wit dan ben je dus goedkoper uit met een zwart-wit printer.

Hoe kies je de juiste printer?

Wil je ook kunnen kopiëren, scannen en/of faxen? Kies dan voor een all-in-one printer. De Printerkeuzetool geeft je eenvoudig een printer advies.

Hoe kies je de juiste printer?

Bepaal hoeveel afdrukken je maakt per maand. Want hoog volume printers zijn duurder in aanschaf maar wel veel voordeliger in gebruik.

Hoe kies je de juiste printer?

Printen in A3-formaat is handig voor drukwerk zoals posters, maar A3 printers zijn duurder in aanschaf. Goed om vooraf over na te denken.

Hoe kies je de juiste printer?

Gebruik de Printerkeuzetool op onze website en krijg een online advies. Of neem contact op met DePrinterexpert!

Kies je printer bij DePrinterexpert

Zwart-wit laserprinter

De KYOCERA ECOSYS P2235dn is een zwart-wit laserprinter voor kleine werkgroepen uit de nieuwe productlijn van KYOCERA met duurzame componenten en een lage Total Cost of Ownership.

Kleurenlaserprinter

De Lexmark C2132 kleurenlaserprinter staat voor betrouwbare prestaties en drukt tot 7000 pagina’s per maand af. Deze Lexmark kleurenprinter is voorzien van touchscreen en de afdruksnelheid is 30 pagina’s per minuut.

All in one kleurenlaserprinter

Drukke kantooromgevingen vergen veel van een multifunctional, maar voor de TASKalfa 2552ci is dit geen enkel probleem. Dankzij de extreem duurzame componenten kun je altijd rekenen op efficiënte en betrouwbare prestaties, kortom een echte aanrader!