Managed Document Services voor elke branche

Managed Document Services voor de Automotive branche

Als autodealer of onderhoudsspecialist op het gebied van mobiliteit maak je de digitalisering van de auto van dichtbij mee. Connectiviteit, sharing en elektrisch rijden veranderen de automotive-sector enorm. Logischerwijs veranderen je bedrijfsprocessen mee. Door het digitaliseren van je documentenstroom kunnen operationele kosten flink dalen en werk je efficiënter.

Met AutoStore scan je offertes, facturen en formulieren snel naar de juiste bedrijfsapplicaties zoals bijvoorbeeld het dealer management systeem. Zo staat de informatie altijd op de juiste plek en zijn de documenten voor alle collega’s beschikbaar. Dit levert zeker tijdswinst op, nooit meer zoeken naar die éne offerte en meer tijd voor het adviseren van klanten!

Scan de documenten in via je KYOCERA all in one laserprinter (of een ander merk) en AutoStore sorteert en verwerkt informatie met gebruik van optische karakterherkenning (OCR). De software kan allerlei data lezen en herkennen, zoals btw-gegevens, de datum, onderdelennummers, prijzen of beschrijvingen. Al deze gegevens kan AutoStore exporteren naar andere bestandsformaten zoals MS Word of doorzoekbare PDF-bestanden. Ook kunnen de gedigitaliseerde documenten worden geforward aan andere systemen, zoals een Document Management Systeem, e-mail of beveiligde netwerkmappen.

Voordelen

  • Via AutoStore direct scannen naar je bedrijfsapplicaties via je all in one laserprinter of desktopcliënt.
  • Facturen, offertes en bestellingen op een snelle en eenvoudige wijze beheren en online beschikbaar maken voor alle collega’s.
  • Aanzienlijk besparen op je printkosten.

Aanbevolen printers

KYOCERA TASKalfa 3212i
KYOCERA TASKalfa 3212i
KYOCERA TASKalfa 2553ci
KYOCERA TASKalfa 2553ci
TASKalfa 3253ci DePrinterexpert N&N Partners
KYOCERA TASKalfa 3253ci
KYOCERA TASKalfa 5053ci
KYOCERA TASKalfa 5053ci

Beoordelingen van onze klanten

by Tom on DePrinterexpert

Duidelijk en goed advies. Snelle levering en perfecte service!

by Henk-Jan Oostendorp on DePrinterexpert

Op zoek naar een vervangende printer/kopieermachine bij De Printerexpert uitgekomen. Vanaf het eerste contact korte en snellen lijnen, snel geleverd en geplaatst. Kortom een tevreden klant.

by Ben van de Beek on DePrinterexpert

Ze hebben een prima printer geleverd, de monteur was op tijd en vriendelijk.

by Remmo Reinigert on DePrinterexpert

Fijne en vriendelijke mensen met verstand van zaken en er ook alles aan willen doen om je snel mogelijk te helpen. Een pluim voor de organisatie.

by Ayu on DePrinterexpert

Zeer betrouwbaar bedrijf, snelle reactie op de mail, offerte tot de levering. Dit is de tweede keer dat wij printer(s) bestellen bij DePrinterExpert.
Heel vriendelijk, professioneel, behulpzaam en meedenken personeel.
Zeker een aanrader!

Klanten met Managed Document Services

Aantal printers in beheer

Aantal toners verstuurd afgelopen jaar

DePrinterexpert werkt voor:

Meer weten over Managed Document Services van DePrinterexpert?

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Onze ICT-partners

Van-Dam-I.C.T.
managed-document-services-Bosworx