Managed Document Services voor elke branche

Managed Document Services voor de Automotive branche

Als autodealer of onderhoudsspecialist op het gebied van mobiliteit maak je de digitalisering van de auto van dichtbij mee. Connectiviteit, sharing en elektrisch rijden veranderen de automotive-sector enorm. Logischerwijs veranderen je bedrijfsprocessen mee. Door het digitaliseren van je documentenstroom kunnen operationele kosten flink dalen en werk je efficiënter.

Met AutoStore scan je offertes, facturen en formulieren snel naar de juiste bedrijfsapplicaties zoals bijvoorbeeld het dealer management systeem. Zo staat de informatie altijd op de juiste plek en zijn de documenten voor alle collega’s beschikbaar. Dit levert zeker tijdswinst op, nooit meer zoeken naar die éne offerte en meer tijd voor het adviseren van klanten!

Scan de documenten in via je KYOCERA all in one laserprinter (of een ander merk) en AutoStore sorteert en verwerkt informatie met gebruik van optische karakterherkenning (OCR). De software kan allerlei data lezen en herkennen, zoals btw-gegevens, de datum, onderdelennummers, prijzen of beschrijvingen. Al deze gegevens kan AutoStore exporteren naar andere bestandsformaten zoals MS Word of doorzoekbare PDF-bestanden. Ook kunnen de gedigitaliseerde documenten worden geforward aan andere systemen, zoals een Document Management Systeem, e-mail of beveiligde netwerkmappen.

Voordelen

  • Via AutoStore direct scannen naar je bedrijfsapplicaties via je all in one laserprinter of desktopcliënt.
  • Facturen, offertes en bestellingen op een snelle en eenvoudige wijze beheren en online beschikbaar maken voor alle collega’s.
  • Aanzienlijk besparen op je printkosten.

Aanbevolen printers

KYOCERA TASKalfa 3212i
KYOCERA TASKalfa 3212i
KYOCERA TASKalfa 2553ci
KYOCERA TASKalfa 2553ci
TASKalfa 3253ci DePrinterexpert N&N Partners
KYOCERA TASKalfa 3253ci
KYOCERA TASKalfa 5053ci
KYOCERA TASKalfa 5053ci

Beoordelingen van onze klanten

by Ria van Wee on DePrinterexpert

Snelle service en goed advies!

by Ayu Niken on DePrinterexpert

Bedankt voor de snelle service en levering door DePrinterexpert. Jullie hebben bij ons super snel de printers en goede service geleverd. De monteur is ook vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Compliment voor jullie teamwerk.

by Thijs Staffhorst on DePrinterexpert

Zeer net en vlot geholpen, na vergelijk met andere leverancier bleek N&N Partners veel transparanter en vooral veel minder arrogant. Snelle levering en prima advies!

by D. Kranenburg on DePrinterexpert

Binnen twee dagen hadden we een nieuwe printer die helemaal voldoet aan onze wensen. Een prima service en afhandeling.

by Herman Hilhorst on DePrinterexpert

Al een tijd op zoek naar een multifunctional A4/A3. Ik kwam uiteindelijk terecht bij DePrinterexpert die mij goed geadviseerd hebben. Vorige week is hij geïnstalleerd en "het ding" werk als de brandweer. Wat een fijn apparaat. Ik denk dat wij hiermee weer jaren vooruit kunnen. Uitgebreid en duidelijke uitleg gehad tijdens de installatie, heel fijn.

Klanten met Managed Document Services

Aantal printers in beheer

Aantal toners verstuurd afgelopen jaar

DePrinterexpert werkt voor:

Meer weten over Managed Document Services van DePrinterexpert?

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Onze ICT-partners

Van-Dam-I.C.T.
managed-document-services-Bosworx