NAJAARSACTIE VAN DEPRINTEREXPERT

Printer inruilen: ontvang tot €500 inruilkorting

Het is tijd voor een najaars printer inruilactie! Ruil nu je oude printer in bij DePrinterexpert voor een splinternieuwe KYOCERA, Lexmark of Epson-printer naar keuze en je ontvangt maximaal €500 inruilkorting. Blaadjes printen wordt zo veel goedkoper deze herfst…

Dit is hét moment om een nieuwe bedrijfsprinter aan te schaffen. Bij DePrinterexpert koop je de nieuwste modellen LexmarkKYOCERA en Epson printers. Je hebt de optie voor het kopen of voor het leasen van een printer. Vind je het lastig om de juiste printer te kiezen voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of check online via de Printerkeuzetool.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het beheren van printers voor Zakelijk Nederland, dus kunnen je een goed merk-onafhankelijk advies geven.

ACTIEVOORWAARDEN

  • Actieperiode van: 1/10/2020 – 31/12/2020
  • Alle merken en types printers komen in aanmerking voor de inruilactie
  • Tijdens de actieperiode bestellen 
  • Uitleveren tot 31/1/2021
  • Je kunt elk merk en elk type printer inruilen.
  • DePrinterexpert gaat je oude printer op een duurzame manier recyclen.
  • Zo spaar je het milieu én bespaar je op de printkosten.
  • Zit je nog vast aan een bestaand printer contract?
    Geen probleem, in een (gratis) adviesgesprek bespreken we samen de mogelijkheden.

TIP! Dit zijn onze best verkochte bedrijfsprinters van 2020

Zit je vast aan een lopend printer contract?

Is geen probleem!

Het kan zijn dat je onlangs of een langere tijd geleden een printer contract hebt afgesloten bij een andere leverancier. Dit hoeft geen probleem te zijn. Als je graag gebruik wilt maken van de services van DePrinterexpert zoals Managed Print Service, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je wat de opties zijn.

Daarnaast leggen we je graag uit wat we kunnen doen om je volledig te ontzorgen in het beheer van je bedrijfsprinters. Je leest in deze klantcase hoe we dit o.a. doen voor Emil Frey Nederland NV, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland.

printer-inruilactie-DePrinterexpert-Apeldoorn

Wij recyclen je oude printer

De ingeruilde printers die we niet meer kunnen hergebruiken worden gerecycled. Dit doen we samen met onze partner Gerrevink Recycling. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat eventuele bedrijfsgevoelige informatie van je oude printer verwijderd wordt.

Naast het recyclen van de printer regelen we ook de recycling van oude toners. Deze worden kosteloos bij jou opgehaald en gerecycled. Zo werken wij samen aan een beter milieu.

Ruil nu je oude printer in bij DePrinterexpert uit Apeldoorn

Ja, ik wil mijn oude printer inruilen!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zsm contact met je op en vertellen je graag meer over de printer inruilactie.
Of bel 055-5401004 en mailen mag ook info@deprinterexpert.nl.

Klanten over DePrinterexpert

by Ria van Wee on DePrinterexpert

Snelle service en goed advies!

by Ayu Niken on DePrinterexpert

Bedankt voor de snelle service en levering door DePrinterexpert. Jullie hebben bij ons super snel de printers en goede service geleverd. De monteur is ook vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Compliment voor jullie teamwerk.

by Thijs Staffhorst on DePrinterexpert

Zeer net en vlot geholpen, na vergelijk met andere leverancier bleek N&N Partners veel transparanter en vooral veel minder arrogant. Snelle levering en prima advies!

DePrinterexpert beheert onder andere de printers voor: