KYOCERA TASKalfa 9002i

KYOCERA printers bestel je bij DePrinterexpert!

KYOCERA dePrinterexpert
KYOCERA TASKalfa 9002i
KYOCERA TASKalfa 9002i

KYOCERA TASKalfa 9002i

Wil je een héle snelle en efficiënte bedrijfsprinter? Dan is de TASKalfa 9002i perfect! Deze zwart-wit A3 laserprinter is nieuw in het assortiment van KYOCERA en leverbaar door N&N Partners. Het grootste pluspunt van deze printer is de indrukwekkende afdruksnelheid van 90 pagina’s per minuut.

De productie van drukwerk hoef je niet meer uit te besteden, met de TASKalfa 9002i maak je moeiteloos je eigen drukwerk zoals boekjes en gevouwen folders. En het gebruiksvriendelijke 9 inch kleurentouchscreen zorgt ervoor dat de bediening van deze A3 bedrijfsprinter prettig werkt. Kortom dit is een A3 printer die positief bijdraagt aan de productiviteit op kantoor!

Naast zwart-wit all in one printers heeft DePrinterexpert ook een actueel assortiment all in one kleurenprinters.

Plus- en minpunten

  • Print tot 90 A4 pagina’s per minuut in zwart-wit.
  • Individuele papierverwerkingsopties, zoals booklet en tri-folding.
  • Uitstekende afdrukkwaliteit door de geavanceerde afdruktechnologie en standaard afdrukresolutie van 1.200 x 1.200 dpi, 2-bit (vergelijkbaar met 4.800 x 1.200 dpi).
  • Deze printer is niet eenvoudig te verplaatsen vanwege het gewicht van circa 150 kg.
KYOCERA TASKalfa 9002i
KYOCERA TASKalfa 9002i

Specificaties van de KYOCERA TASKalfa 9002i

Functie Printen kopiëren en scannen
Printersnelheid 90 A4 pagina's per minuut
1e pagina 3.6 seconden
Automatische documenten invoer 270 vel
Dubbelzijdig printen ja
Netwerkfunctie ja
Mobiel printen ja
Standaard papierlade 2x 500 vel
Aantal pagina’s met de toner 70.000 zwart
Geheugen 4.5 GB RAM + 8 GB SSD + 320 GB HDD
Afmeting 750 x 822 x 1234mm (inclusief DP en bedieningspaneel)
Gewicht circa 150 kg
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by Thijs Staffhorst on DePrinterexpert

Zeer net en vlot geholpen, na vergelijk met andere leverancier bleek N&N Partners veel transparanter en vooral veel minder arrogant. Snelle levering en prima advies!

by D. Kranenburg on DePrinterexpert

Binnen twee dagen hadden we een nieuwe printer die helemaal voldoet aan onze wensen. Een prima service en afhandeling.

by Annelies on DePrinterexpert

Erg prettig contact gehad en er is goede service geleverd. van A tot Z zeer professioneel en kundig personeel. Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe printer!

by Herman Hilhorst on DePrinterexpert

Al een tijd op zoek naar een multifunctional A4/A3. Ik kwam uiteindelijk terecht bij DePrinterexpert die mij goed geadviseerd hebben. Vorige week is hij geïnstalleerd en "het ding" werk als de brandweer. Wat een fijn apparaat. Ik denk dat wij hiermee weer jaren vooruit kunnen. Uitgebreid en duidelijke uitleg gehad tijdens de installatie, heel fijn.

by Vera Fortuin on DePrinterexpert

Na eerst kennis te hebben gemaakt met de goede service van N&N door middel van het plegen van onderhoud aan onze printer (die bij een andere leverancier vandaan kwam) en het leveren van toners, hebben wij ons laten adviseren omtrent een nieuwe printer. Deze is na het geven van de opdracht binnen een week geleverd en geïnstalleerd met daarbij een duidelijke gebruiksinstructie.

De machine voldoet volledig aan onze wensen en is gebruiksvriendelijk. Het advies, het onderlinge contact, de snelle levering en de gebruiksinstructie, het plaatje klopt en geeft het gevoel dat wanneer er iets is met de machine, je ook bij N&N terecht kunt. Bijzonder servicegericht.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»